fysioterapeutti Hannele Laitinen - Elämäntilanteeni ja työni


 

Olen Tuusulassa asuva fysioterapeutti. Perheeseeni kuuluvat aviomies, 12- ja 17-vuotiaat pojat, kultainen noutajaneito, sekarotuinen uroskoira ja menninkäiskissa. Rakkaita harrastuksiani ovat keholliset tietoisuustaitoharjoitukset, Taichi, valokuvaus, lukeminen, luonnossa liikkuminen, taiteesta nauttiminen, käsillä tekeminen ja moottoripyöräily. Uteliaisuuteni ihmisenä olemiseen ja elämän moninaisuuteen siivittää minua eteenpäin.


Teen töitä itsenäisenä ammatinharjoittajana toiminimeni Rentosyke kautta pienimuotoisesti palkkatyöni ohella. Työskentelen toiminimellä perjantai ja torstai iltaisin. Teen kotikäyntejä Uudenmaan alueella: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Järvenpää, Kerava, Sipoo, Mäntsälä, Pornainen, Klaukkala ja Hyvinkää. Palkkatyössäni olen fysioterapeuttina Kuntoutus- ja Terapiapalvelu KS OY:ssä Helsingissä.

 

Valmistuin fysioterapeutiksi 1997 ja päivitin tutkintoni AMK -tasolle 2007. Perusopinnoissa kiinnostuin neurologiasta sen kokonaisvaltaisen lähestymistavan vuoksi, mikä on toiminut työurani työpaikkavalintojen punaisena lankana. Tiedonnälkäni on kyltymätön ja rakastan oppimista, ennen kaikkea kokemuksellista oppimista. Uskon, että voin havainnoida ja opettaa vain sitä, mitä olen itse kokenut ja oivaltanut. Psykofyysisen fysioterapian näkökulma on työskentelyssäni vahvin, mutta haluan yhdistää siihen myös mielenkiintoni neurologiseen sekä tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapiaan, erityisesti kehotietoiseen liikkeiden hallintaan. Nautin myös allasterapiasta ja vedestä rauhoittavana ja monipuolisia olemis- ja liikkumismahdollisuuksia tarjoavana elementtinä.

Täältä voit lukea tarkemmin koulutustaustastani ja työkokemuksestani.

Rentosyke_tietosuojaseloste.pdf

www.rentosyke.fi - päivitetty 7.4.2019