fysioterapeutti Hannele Laitinen - Elämäntilanteeni ja työni


 

Olen Tuusulassa asuva fysioterapeutti. Perheeseeni kuuluvat aviomies, kaksi poikaa, sekarotuinen haukkuja ja menninkäiskissa. Rakkaita harrastuksia ovat keholliset tietoisuustaitoharjoitukset, meditaatio, valokuvaus, lukeminen, luonnossa liikkuminen, taiteesta nauttiminen ja käsillä tekeminen. Uteliaisuuteni ihmisenä olemiseen ja elämän moninaisuuteen siivittää minua eteenpäin.


Teen töitä itsenäisenä ammatinharjoittajana toiminimeni Rentosyke kautta tällä hetkellä erittäin vähän opiskelun ja palkkatyöni ohella. Minulla ei ole toimitilaa, vaan teen kotikäyntejä Uudenmaan alueella. Palkkatyössä olen fysioterapeuttina Kuntoutus- ja Terapiapalvelu KS OY:ssä Helsingissä tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin. Opiskelen työni ohella viestintää ja kuvallista ilmaisua painottuen graafiseen suunnitteluun ja valokuvaukseen.

 

Valmistuin fysioterapeutiksi 1997 ja päivitin tutkintoni AMK -tasolle 2007. Perusopinnoissa kiinnostuin neurologiasta sen kokonaisvaltaisen lähestymistavan vuoksi, mikä on toiminut työurani työpaikkavalintojen punaisena lankana. Rakastan oppimista, ennen kaikkea kokemuksellista oppimista. Uskon, että voin havainnoida ja opettaa vain sitä, mitä olen itse kokenut ja oivaltanut. Psykofyysisen fysioterapian näkökulma on työskentelyssäni vahvin, mutta haluan yhdistää siihen myös mielenkiintoni neurologiseen sekä tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapiaan, erityisesti peruskehotietoiseen liikkeiden hallintaan ja kehon sekä käsien kautta tapahtuvaan manuaaliseen ohjaukseen. Teen myös allasterapiaa ja hyödynnän vettä rauhoittavana, monipuolisia olemis- ja liikkumismahdollisuuksia tarjoavana elementtinä.

Täältä voit lukea tarkemmin koulutustaustastani ja työkokemuksestani.

Rentosyke_tietosuojaseloste.pdf

www.rentosyke.fi - päivitetty 19.5.2021